Select Page

Administratie, Advies & Interim Opdrachten

Contact

Wat doet EMFinance?

EMFinance neemt jou als ondernemer werk uit handen, waar je maar wilt, specifiek gericht op jouw bedrijf en wensen.

Administratie

EMFinance houdt voor jou Online de administratie bij of controleert en begeleidt je bij het bijhouden van je administratie. Via een dashboard heb jij altijd inzicht in je financiën. Aanvullend verzorgt EMFinance fiscale aangiftes, zoals BTW, aangifte Inkomstenbelasting en aangifte Vennootschapsbelasting. 

Advies en Control

EMFinance geeft je advies bij bijv. het opstarten van een onderneming. Waar nodig analyseert EMFinance je resultaten of stelt specifieke financiële overzichten voor je op, zoals een meerjarenbegroting of een liquiditeitsoverzicht. Bij specifieke vragen brengt EMFinance je in contact met adviseurs op andere gebieden zoals bijv. een fiscalist.

Interim Opdrachten

EMFinance is part-time beschikbaar voor interim opdrachten, van het bijhouden van de administratie tot het wegwerken van achterstanden, het opzetten van een nieuwe administratie en diverse werkzaamheden als Financieel Controller.

Werkzaamheden

De werkzaamheden van EMFinance lopen uiteen van het bijhouden van je financiële administratie tot het coachen van jou als ondernemer om zelf een goede administratie bij te houden, van het doen van aangiftes BTW, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting tot het afstemmen van specifieke vraagstukken met externe experts, van het adviseren van jou als startende ondernemer tot het verzorgen van financiële tussentijdse overzichten.

EMFinance neemt jou als ondernemer werk uit handen

Contact

Wil je weten of EMFinance iets voor je kan betekenen, neem dan contact op per mail of telefoon.

Dan plannen we vrijblijvend een afspraak.

06-23331537

Linkedin

Boodschap